Vackra svanar

Jag är en oförbätterlig skofetischist. Har sovrat bland skorna och försöker hålla mig till färgerna svart och brunt på vintern och pigga upp med litet vitt och rött på sommaren. Problemet är att det finns ju så många underbara modeller av allting och visst vill man ha just de skorna som passar bäst med den dressen, kavajen, väskan eller vad det nu är för outfit man bär.

Förra veckan tänkte jag ha mina beige Gaborboots för första gången i höst och upptäckte till min fasa att de har krympt. Hur kan skor krympa? Jag fick dem på mig men de satt som målade på och jag förstod att jag inte skulle kunna gå fem meter i dem. Det var bara att packa ned dem i kartongen igen och ställa bredvid kassen med Myror. Jag har ett par svarta stövlar, också från Gabor, och dem har jag inte haft på flera år för jag kan inte dra igen blixtlåset ända upp. Mera Myror. Alltså var jag tvungen att handla nya stövlar. He he.

Ägarinnan till tjusiga bloggen Gingerstyle hade tipsat om invigning av Svans nya butik på Lidingö och jag som stor Svanfantast nappade genast. Tyvärr blev jag kvar på jobbet för länge så jag missade den kvällen men butiken på Grev Turegatan finns ju nära till hands och det tog inte lång stund att hitta ett par enkla snygga stövlar med en elegant och lagom hög klack. Bekväma var de också. Sneglade på ett par söta kängor i mocka med knytband i siden men det var stövlar jag behövde så jag provade inte. Gick hem med stövlarna och kunde inte tänka på annat än kängor med sidenrosetter. Det fanns bara en sak att göra…

Mockakängor
… att köpa dem. De är Svans eget märke och tillverkade i Italien. Väldigt sköna att gå i.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s