Vadå prinsessbröllop, jag vill shoppa

Vi behöver någon form av draperi i öppningen mellan hall och salong. Det har urspungligen varit pardörrar där men var dessa har tagit vägen vete Mårran. De fanns åtminstone inte där när jag flyttade in 1983. Lika bra, för ett dörrpar hade bara varit i vägen. Nästa vecka kommer en gäst till oss och stannar i två veckor. Det är en nätkompis till Per som han känt i nästan 20 år men aldrig träffat. Tjugu års aldrig överlämnade födelsedagspresenter och julklappar tyckte han stämde ganska bra med en flygbiljett så nu kommer hon. Det skall bli vädigt roligt att ha henne här men hon skall bo på bäddsoffan i salongen och för att ge henne litet privatliv så behöver vi sätta upp ett draperi. Det har vi länge tänkt göra i alla fall. Bra att det äntligen blir av. Vi köpte gardinstång, krokar och annat krafs förra helgen men vi behöver gardiner också och det var det jag skulle handla idag. Per hade ont i fötterna så jag gjorde mig stadsfin och drog iväg till NK. Det var en del andra saker som jag också ville handla.

Mina vita behåar börjar bli utslitna så jag behöver ett par nya. Gick in på NKs underklädesavdelning och plockade med mig det mesta. Det är svårt att hitta något som passar för min storlek är någonstans mellan 80D och 85C. Hittade dock två stycken. Ni kan glömma bilder på hur jag själv ser ut i dem. Det finns saker som jag inte vill utsätta andra människor för. Dessa två skönheter köpte jag:

Aubade photo 2013-06-08Aubade_zps3ed98124.png
Aubade

 photo 10124715_00GT_11_zps56cfb435.jpg
Triumph push-up

Hittade trosor till Triumph men inte till Aubade. Storleken på min ändalykt är typ ladugårdsdörr och det är svårt att få tag på. På väg till kassan gick jag förbi ett batteri med parfymer och det går ju inte att motstå. Fastnade för en underbar romantisk pudrig doft från Lollia. Den är inte något som jag tycker passar utomhus men känns perfekt att ha hemma till rosa sidenkimono eller just ingenting alls. Väldigt sensuell och läcker. Självklart måste jag ha den.

Men nu var det fråga om gardiner så jag åkte upp en trappa. De hade inga färdiga veckbandslängder. Nedrans! Jag larvade runt ett tag och köpte en pedalhink till badrummet för det har jag ändå tänkt på i flera månader och den tredje boken i serien Game of Thrones. Säsongen på TV är nästan slut och jag föredrar att se TV-produktionen innan jag ger mig på böckerna.

Fullastad med tunga kassar åkte jag ned till kosmetikavdelningen efter parfymen och min body lotion från Biotherm som jag inte kan leva utan. Köpte två reservglas till min kaffepress (dessa behöver man köpa i bulk) och stånkade in på Hemtex på Regeringsgatan. De hade förbaskat lite att välja på. Samma veckbandslängder som vi såg på Åhléns förra helgen och några till. Inget intressant alls men nu var jag tvungen så jag köpte ett par diskreta i brun rand. De får funka tills jag får tummen ur och syr upp något som vi verkligen vill ha. Om ni tänker medeltid, Morrowind, Oblivion eller Game of Thrones så har ni stilen klar för er. Sedan tog jag en taxi hem. Det har jag förbaske mig förtjänat. Nu blir det vatten, vin, drinkar och middag. I födelsedagsdräkten och min nya parfym. Var glada att ni slipper se det.

One thought on “Vadå prinsessbröllop, jag vill shoppa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s