Sköna ljuva söndag. Inlägg 17 #blogg100

Sköna lata söndag. Bortsett från tvättstugan som jag alltid bokar kl 07 på söndagsmorgnar så brukar jag inte göra något nyttigt den dagen. Bara ta det lugnt, läsa, surfa och chilla med Per. Först kollade jag naturligtvis kattlådan. Jo, det hade hänt saker där under natten. Bra. Då vet vi att allt är okej med vår nya älskling. Matskålarna behövde också fyllas på.

Bosse är fortfarande blyg men företagsam. Han lärde sig snabbt att pilla upp garderobsdörren så han har tillbringat en stor del av dagen i det mörkaste hörnet liggandes på en av husses skokartonger. Kan inte var det bekvämaste stället i huset men vill han så okej för vår del. Igår kväll var han riktigt smeksam och idag har vi lekt kurragömma med vippan en liten stund. Jag tror att han kommer att trivas bra med vår lugna tillvaro bara han förstått att vi är snälla och att han är trygg hos oss.

Imorgon får han ha lägenheten för sig själv när vi jobbar. Det går nog bra. Det skall bli intressant att se om han kommer och möter i dörren eller springer undan när jag kommer hem på eftermiddagen. Ser inte fram emot att gå ut imorgon. SMHI har lovat snö till natten och den skall yra hela dagen. Nordostlig vind, dvs snökanon från Östersjön och ganska blåsigt. Det får bli varma kläder. Måtte bara pendeln fungera.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s