Tji drömklänning, men…

Jag har länge drömt om att äga en av Diane von Fürstenbergs legendariska wrap dresses. När jag fick höra av tjusiga Gingerstyle att de finns på NK så rusade jag dit igår för att prova. Den modellsöta expediten på NK Boutique hjälpte mig snabbt att hitta en vacker klänning i blått och vitt. Jag var tveksam till storleken, jag behöver nog 14 och de hade inget större än 12, men provade i alla fall. Tyvärr, den funkade inte alls med min stora byst och jag blev jätteledsen. Expediten försökte snällt övertala men nix, stramar den så att den förlorar passformen så spelar det ingen roll hur mycket jag älskar den. Det blir inget köp. Jag surade länge över att många designers vägrar göra större storlekar än 12 men på Dianes webshop såg jag att klänningen finns i storlek 14 och de skeppar till EU. Yay!

Jag gjorde en vända bland de övriga butikerna men var ur humör och ville inte. Lunchade istället på Café Entré och funderade över livets hårdhet. En varm räkmacka och ett glas vitt senare var humöret tillbaka och efter att ha köpt en ny svettis till Älskade Make på herrplanet åkte jag ned till gatuplan för att titta på skor och väskor. Jag älskar min vita LV-väska som jag har på somrarna men var sugen på något mera elegant casual till våren. Fastnade för Michael Kors Hamilton Whipped Tiger i skinn och canvas. Den var precis vad jag var ute efter. Något som känns som fritid och semester men ändå tillräckligt praktisk för att funka i vardagslunken.

Photobucket
Det tog max tre minuter att bestämma sig för den. Den fastnade bara på min axel och ville inte gå därifrån.

Flanerade runt litet med mina påsar och kom att tänka på ljuvliga sidenkimonos som jag såg på underklädesavdelningen för några veckor sedan. Min gamla är sliten, urtvättad och för kort så jag har ändå tänkt ersätta den. Jag valde länge mellan den isrosa och den lavendelblå men fastnade för den rosa. Den är som en dröm och får mig att längta efter pärlörhängen.

Rosa kimono
Jag önskar verkligen att jag kunde hitta en bättre bild på den.

Efter att ha strosat runt på varuhuset i flera timmar var jag för trött för att hålla kvar inspirationen så jag tog bara en vända in på Svan för att se om sandalsäsongen startat (det har den inte) och gå in hos Stureoptikern för att beställa tide för utprovning av kontaktlinser. De progressiva glasögonen funkar snart inte längre och jag har ofta tänkt på att skaffa engångslinser som jag kan använda när jag sminkar mig. Det känns litet löjligt men den som en gång har försökt måla mascara med glasögonen på gör inte om det, jag lovar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s