Äta mat?

Frukost – Kaffe och godis ur påskägget i receptionen.
Mellanmål – Som ovan.
Lunch – Tangentbordsmacka samtidigt som jag jobbade. Men brödet är hembakt så det så.
Mellanmål – Påskgodis som min snälla chef kommit med.
Middag – Mikrad laxklamp med överbliven potatisgratänglåda (uppvärmd för andra gången) och frysgrönsaker. Lagade hollandaise ur en påse som gick ut i november 2007. Till dessert tänker jag äta italiensk cassataglass. Och hälla vispgrädde på!

Dör jag inom det närmaste dygnet får ni nominera mig till Darwin Awards.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s