4. Tre favoritlåtar just nu

Jag har fått ett premiumkonto på Spotify av Älskade Make så jag lyssnar ganska mycket på musik när jag kommit hem från jobbet. Har en del olika playlists; den bluesiga funkiga listan, den meditativa litet smådeppiga listan, listan som går i baktakt, vår gemensamma mix och så favvomixen som innehåller allt mellan himmel och helvete från Albinoni till Recoil. Jag tror att jag plockar tre favoriter ur den som jag också kan hitta på YouTube.

Hur ledsen jag än är blir jag alltid på bättre humör när jag hör Manu Chao sjunga Me Gustas Tu på franska, portugisiska och vad det nu är. Jag gillar inte den där raden om röka men slår dövörat till och skuttar runt med glada hoppsasteg.

När jag nu ändå är på baktaktshumör så fortsätter jag med Dawn Penn och No No No. Jag älskar den låten. Den har ett sådant härligt gung och är underbar att dansa till.

Men nu har vi varit snälla och jag är inte på snällt humör alltid. Avslutar med Recoil och Breath Control. Den är litet skrämmande men också lockande på ett pirrigt nästan förbjudet sätt. Och jag gillar basen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s