Före rivningen

Farväl sunkiga kök. Jag kommer inte att sakna dig det minsta. Om några minuter kommer duktige snickaren Petar med hantlangare och då är din saga all. Det finaste var faktiskt det gamla 20-talsskåpet som var så bra att ha stora porslinsfat i. Jag hade några stycken ur mammas Blå Vinranka från Gefle porslinsfabrik men den servisen fick Myrorna när mamma gick bort för tre år sedan. Farväl gamla skåp. Billy är fin men kommer att adopteras bort. Förlåt, Billy.
Före rivning 3

Det skall bli så innerligt skönt att slippa se det fula hålet ovanför kylskåpet som jag retat mig på i nio år. Farväl, gamla kyl. Hoppas att någon tar hand om dig också. Där du står skall det bli bänkskiva hela vägen till fönstret och vackra bänk- och överskåp.

Före rivning 2

Farväl gamla diskbänk och asfula överskåp med opraktiska hyllor som svankar. Det skall bli såå skönt med en ny vacker bänkskiva med nedsänkta diskhoar, nya överskåp med fina luckor och ett snyggt hörnskåp i det dumma hörnet som aldrig funkade. Någon diskmaskin får inte bo hos oss.
Före rivning 1

Det ringer på dörren. Det är snickaren. Nu smäller det! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s